Pagina eduardphotography.ro este proprietatea Schiopu Eduard Mihai PFA, inregistrat la Registrul comertului cu urmatoarele date de identificare: F22/991/2014, CUI 33345588, cu sediul social in Iasi, Sos. Nicolina Nr. 106.

Fotografiile de pe site sunt realizate de Eduard Schiopu si sunt protejate de legea drepturilor de autor. Utilizarea lor fara aprobarea scrisa a autorului este interzisa.

Politica de confidențialitate

Schiopu Eduard Mihai PFA colecteaza urmatoarele informatii personale:

 • prin intermediul paginii eduardphotography.ro: date necesare corespondentei cu clientii (Nume, Email, Telefon)
 • prin intermediul contractului de prestari servicii: date necesare completarii contractului si facturarii: Nume, Adresa din C.I, detaliile evenimentului

Schiopu Eduard Mihai PFA nu va transmite către terți datele colectate.

Termeni contractuali prestări servicii foto

Obligaţiile beneficiarului pe durata evenimentului:

 1. va asigura toate cele necesare pentru buna desfăşurare a prestării serviciilor, de comun acord cu prestatorul,
 2. va colabora cu prestatorul,
 3. va deconta cheltuielile de deplasare (eventual cazare) pentru evenimentele care nu au loc in Mun. Iasi,
 4. va asigura o masă (alimentaţie) gratuită prestatorului.

 

Obligaţiile prestatorului pe durata evenimentului:

 1. va respecta contractul conform celor înscrise
 2. va realiza imagini digitale conform cerinţelor beneficiarului
 3. va lua toate măsurile posibile ca echipamentul folosit să funcţioneze în parametrii optimi,
 4. va avea pe parcursul intregului eveniment si echipament de rezerva (camera foto, obiective, flash-uri)

 

Alte drepturi şi obligaţii ale ambelor părţi:

 1. Prestatorul va fotografia in format RAW, dar va livra fotografiile digitale editate, in format JPEG, in termen de maxim 30 de zile de la data evenimentului.
 2. Din momentul în care s-a semnat contractul, prestatorul va refuza orice alte posibile contracte pentru acea dată. În cazul în care beneficiarul vrea să rezilieze contractul, avansul platit nu va putea fi returnat.
 3. In cazul in care beneficiarul isi schimba data evenimentului dupa incheierea contractului, prestatorul este indreptatit sa nu onoreze comanda daca la data respectiva are un alt contract sau daca din motive personale nu poate onora comanda. In aceasta situatie beneficiarul pierde avansul platit . Daca prestatorul este liber si poate onora comanda, acesta va percepe o taxa suplimentara de 10% din valoarea contractului semnat anterior .
 4. Prestatorul constituie echipa foto oficială a evenimentului şi are dreptul să atenţioneze pe participanţii cu camere video/foto daca interferează în vreun fel.
 5. Prestatorul deţine in totalitate drepturile de autor la materialul brut şi final. Va păstra materialul final şi isi rezerva dreptul de a-l utiliza in scop de promovare in orice materiale digitale sau imprimate, inclusiv pe Internet.

6. Beneficiarul este responsabil sa-si realizeze copii de siguranta la materialele primite . Prestatorul arhiveaza materialele dar nu garanteaza pastrarea lor pe o perioada nelimitata .

Declaratie GDPR