Nunta de zi

Nunta de zi este deja populara in zona Ardealului, unde lumea este obisnuita sa se distreze pe timp de zi, asa ca ma voi adresa aici viitorilor miri din restul regiunilor.

Care ar fi principalul motiv pentru a organiza petrecerea nuntii tale ziua?

In primul rand vorbim despre oboseala, pe care am observat-o de foarte multe ori pe chipurile invitatilor dar si a mirilor la petrecerile care au loc noaptea. Astfel, spre dimineata se poate observa cum o parte din invitati incep sa se aseze la mese, cu cearcane la ochi si cu fete plictisite, asteptand venirea tortului pentru a putea pleca acasa.

Ca fotograf de nunta m-am lovit de nenumarate ori de aceasta problema, cand eram nevoit sa evit sa fotografiez anumite persoane.

Care ar fi intervalul orar ideal pentru a organiza petrecerea?

In opinia mea, o petrecere de nunta ar trebui sa inceapa la orele 14-15 si sa tina pana spre miezul noptii.

Pentru ce perioada a anului se preteaza cel mai bine nunta de zi?

Primavara si Toamna, cand ziua este mai scurta, sunt anotimpurile in care consider ca ar fi util sa se organizeze nunta pe timp de zi. Astfel, chiar si cei care sunt obisnuiti sa fie intuneric afara pentru a dansa, vor fi multumiti.

Daca iti organizezi nunta intr-o Duminica, de asemenea ar fi recomandat ca petrecerea sa inceapa devreme. Astfel, invitatii tai vor avea suficient timp pentru a se distra dar vor fi si odihniti a doua zi la serviciu.

 

Acest material este doar o parere personala rezultata din experienta adunata ca fotograf de nunta.