Sunt Eduard si de peste 10 ani documentez cu drag momente speciale. Sunt pasionat de fotografia de eveniment deoarece am ocazia sa surprind emotiile autentice ale unor oameni minunati. Asemenea artistilor renascentisti imi place sa evidentiez calitatile umane. Vei avea parte de fotografii care sa te reprezinte dar care te vor face sa arati si minunat.

Fie ca vorbim despre fotografii de nunta, fotografii de botez, sau sedinte foto vei avea alaturi un profesionist implicat, care iti promite ca te va face sa te simti in largul tau.

Hai sa ne cunoastem pentru a afla cum vom reusi  sa obtinem fotografiile visate, de care sa te indragostesti de fiecare data.

La buna lumina, la buna revedere!

Punctualitate si seriozitate

Punctualitate si seriozitate

Punctualitatea si seriozitatea sunt atributele intregii mele activitati ca fotograf profesionist de evenimente si nu numai. Doresc sa te asigur ca voi acorda cea mai mare atentie evenimentului unic pe care il organizezi.

Profesionalism

Profesionalism

Imaginile digitale si albumele pe care le vei primi vor fi de o inalta calitate. Echipamentul foto utilizat alaturi de cunostintele tehnice pe care le detin si experienta imi permit sa abordez momentele evenimentului in orice conditii de lumina, pentru a va putea oferi materiale de calitate. Daca esti in cautarea unui fotograf profesionist de evenimente din Iasi iti stau la dispozitie cu drag.

Naturalete si eleganta

Naturalete si eleganta

Doresc sa iti ofer imagini cat mai naturale si spontane cu interventii minime din partea mea in desfasurarea evenimentului. Imaginile pe care le vei primi vor spune astfel povestea ta unica din ziua nuntii.

Intrebari frecvente despre serviciile foto pentru nunta

Sunt stabilit in Iasi dar ma pot deplasa oriunde in tara pentru a fotografia nunti deosebite

Fotografiez nunti si alte evenimente de familie incepand din anul 2009.

Toate imaginile pe care le ofer trec printr-un proces de editare (corectii de culoare, luminozitate, contrast,etc). Termenul maxim de livrare a imaginilor este 60 de zile zile

Ofer si albume tip-photo book elegante, construite din materiale de cea mai buna calitate, pentru ca amintirile tale sa fie in siguranta pentru multa vreme.

Eu recomand cu mare drag o sedinta foto inainte de nunta. E o modalitate prin care cuplurile se obisnuiesc cu prezenta mea si cu aparatul foto. De asemenea e o ocazie buna pentru a realiza un set de imagini minunate intr-o atmosfera relaxanta

Mentionez ca toate pachetele foto includ prezenta mea la evenimentul tau.

Oferta actuala este disponibila aici

Pentru a putea rezerva data nuntii vom semna un contract apoi va trebui sa virati avansul in maxim 5 zile. Daca sunteti din Iasi vom semna contractul in cadrul unei intalniri. Altfel, putem incheia un contract online

In cadrul proiectului WEDDARTIS ofer pachete foto-video in colaborare cu videograful Cristi Olariu. Vezi detalii si oferta de servicii foto-video pe pagina https://eduardphotography.ro/weddartis/